Is dit christelijk????

 

is dit...jpgIk kan niet tegen onrecht en al helemaal niet als het een van mijn familieleden of vrienden aan gaat.

Zo kwam het dat ik zondag bij mijn ouders was en mijn moeder mij een bericht liet lezen van een christelijk organisatie waar zij bij mee zouden gaan met een reis. Nu is het zo dat mijn vader niet zo makkelijk loopt en er dus bij een reis een rolstoel nodig is.

“Op Schiphol kost je dit een telefoontje en het wordt tot in de puntjes voor je verzorgt door AxxicomIk weet dit omdat mijn man voor mijn ouders dit heeft geregeld toen zij naar Tenerife gingen. Geloof mij, als je in een rolstoel zit kun je gewoon op vakantie in ieder geval wel met TUI .”

 Oke ik dwaal af van mijn verhaal. De organisatie waar mijn ouders bij mij zouden gaan hebben tussen de regels door eigenlijk laten weten dat mijn vader niet echt welkom is op deze reis en dat het veel moeite zou kosten als zij een rolstoel zouden moeten regelen op Schiphol ivm een tussen stop.

Ik was echt zo boos gisteren. Mijn ouders zijn goed genoeg om hun geld en spullen daar heen te brengen, maar een telefoontje plegen is teveel voor hun, zodat mijn vader mee kan om zijn sponsor gezin te kunnen zien.

Goed ’s avonds ging ik mijn bijbel in een jaar lezen en wat ik eigenlijk bijna nooit doe is bidden voor het lezen, maar gisteren dus wel.

Ik lees in Leviticus nu en heb echt geen idee wat God mij hier wilt vertellen. Dus ik bad Heer laat mij zien wat U wilt dat ik moet zien.
Ik las Leviticus, Spreuken en Markus, maar had niet zo’n trek in Psalmen 37.
Maar goed die tekst hoort bij de dag dus ik lees hem Psalmen 37:1-11.

BOEM!!! ik had mijn antwoord. God liet mij zien wat ik nodig had. Het gaf rust en ik heb heerlijk geslapen. Mijn boosheid is weg. Teleurstelling in de christelijke organisatie blijft, maar ooit moeten zij verantwoording afleggen hoe zij met hun zaken zijn omgegaan.

God hoort en antwoord door Zijn woord.

Fijne avond,

Blijf dichtbij je Maker.

 

5 gedachtes over “Is dit christelijk????

 1. Brandenburg

  Ik was erg teleurgesteld en je hebt gelijk wij werken al35jr voor deze organisatie beide.dus vond ik dit niet echt leuk maar ik had zoiets ze doen maar.mijn ervaring van de laastste vacantie is voor mij duidelijk geworden dat een invalide zeker niet thuis hoeft teblijven.masr iedereen moet zich verantwoorden ook hun .ij geven het in de handen van DE HEER

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat vervelend voor je ouders! Ik begrijp dat je boos werd, want je gunt hen een fijne reis.
  Christenen zijn ook mensen met fouten, net als wij, dat blijkt.
  Zelf werd ik ooit geweigerd voor een christelijk vrouwenweekend. Ik was net klaar met chemo en bestralingen en men vond het niet fijn als ik misschien niet aan iedere activiteit kon meedoen dat weekend.
  Ik voelde me zo afgewezen toen. Had toen zo’n behoefte aan zo’n weekend, maar mocht niet komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nadat ik een keer ben mee geweest met een christelijke reisorganisatie en ik nog een keer mee wilde, bleken ze iets nieuws te hebben bedacht: een gezondheidsverklaring…Ik kan door mijn klachten slecht mijn koffer hoog tillen (trap op ofzo en kreeg de vorige keer hulp van een reisgenoot. Zolang ik niet meer vraag…) en kan ook niet met alle activiteiten meedoen. Maar de activiteiten zijn optioneel, dus dat lijkt mij dan geen probleem.

  Ik heb het formulier niet ondertekend en ben nooit meer mee geweest. Ik vond dit moeilijk want ik was single en mijn vrienden gingen met hun gezin op vakantie.

  Psalm 37 staat bij mij van vers 2 tot 7 onderlijnd. Maar nu las ik vers 8 met grote belangstelling: ‘sta af van toorn en laat grimmigheid varen’
  Fijn dat je rustig hebt kunnen slapen. Zo is God.

  Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.