Filippenzen dag 6

Geloof jij dat door jouw leed je toch een getuigen kunt zijn voor God. Dat God het ten goede keert? Geloof jij dat God Zijn oog op jou heeft laten vallen ondanks je mankementen? Ik geloof dit wel. Ik durf zelfs te zeggen dat door mijn chronisch ziek zijn en mijn andere moeilijk momenten ik alleen maar dichter bij God ben gekomen. Zonder dit alles schreef ik dit nu niet aan jullie.

Houd vol, geef de moed niet op.

fil6

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.