Lees mijn gastblog bij Waardevol en Uniek

WAARDEVOL BOEK VAN EVELINE JANSEN

Wat is voor jou een waardevol boek? wie is de schrijver/schrijfster?

Het boek waar ik gelijk aan moet denken bij deze vraag is het boek: Purpose of a driven life ( doelgericht leven) van Rick Warren.

Waar gaat het boek in het kort over?

40 dagen  lees je in dit boek waardoor je geleid wordt om bewust en doelgericht te leven met God.

Wanneer heb je het boek gelezen?

Dit boek heb ik in 2013 gelezen op aanraden van mijn penvriend die in usa gevangen zit.

 

Waarom is het boek zo waardevol voor jou?

Toen ik bij mijn penvriend in de gevangenis was vertelde hij mij over het boek en wat het met hem heeft gedaan. ‘You have to read it Evelin’ zei hij wel 10 keer. Mijn man ging eerder dan het bezoek afgelopen was weg en reed rechtstreeks naar de Hastings ( boekenwinkel in usa) en kocht het boek second hand. Voor een paar dollar had ik het boek. Toen in na het bezoek op  onze hotel kamer kwam sloeg ik het boek open en als of God tegen mij sprak knalde de letters binnen. Vanaf die dag is mijn leven nooit meer het zelfde geweest. Vanaf die dag begon het geloof weer echt voor mij te leven. Dus als iemand aan mij vraagt hoe komt het dat je bekeerd bent. Dan zeg ik altijd door een gevangene in USA.

Wat heb je geleerd van het boek?

Het heeft mijn geloofsleven 180 graden gedraaid het is moeilijk een ding te noemen. Het boek sloeg gewoon in als een bom, wat ik er denk ik het meest aan over heb gehouden is dat ik vanaf die dag dagelijks in Gods woord ben gaan lezen. En dat ik mij heb voor genomen dat wat ik ook doe, ik het samen met God ga doen.

Wie zou je het aanraden om het boek te gaan lezen?

Iedereen die zijn/haar leven met God doelgericht in wil gaan vullen. Iedereen die niet bang is om te veranderen.

Wat wil je de volgers van waardevol en uniek meegeven na het lezen van het boek?

Je hoeft het niet alleen te doen in je leven. Vertrouw God, pak Zijn hand. Geef je leven over aan Hem. Ten tweede wil ik mee geven…. Oordeel niet over iemand van wie zijn/haar leven er misschien niet zo goed uit ziet als dat van jou. God gebruikt iedereen.

Tot slot wil ik je mee geven of eigenlijk vragen

Blijf dicht bij je Maker.

Dan wordt je leven doel gericht.

Wil je meer bemoedigende blogs lezen van Eve? Neem dan eens een kijkje op haar website: lookaroundthecorner.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.