Aanbidden in waarheid

hand-3203290_1920.jpg

Gister avond ging ik met 2 van mijn Sisters in Faith naar een avond over aanbidden in waarheid. Het was mooi te zien hoe dingen werden uitgelegd. Niet heel veel nieuws, maar het feit dat ik daar was met mijn 2 zussen in geloof, en dat we samen mochten zingen met andere vrouwen en een paar mannen vond ik alleen al een zegen. Hoewel ik nu met knallende hoofdpijn zit was het het mij zeker waard. Er is niets mooiers dan in vrijheid je geloof beleven met mensen van wie je houd.

Een aantal Bijbelteksten die wij lazen wil ik graag met je delen:

De avond ging over Johannes 4:7-42 dit is het verhaal over de Samaritaanse vrouw. Wat naar voren komt in dit stuk is natuurlijk dat God je kent, Hij wist dat zij 5 mannen had gehad. Hoewel de 5de niet eens echt haar man was. Maak tijd voor de Heer net als deze vrouw deed. Deel over het wonder dat God in je leven doet net als de vrouw toen zij hoorde over het levend water. Deel het uit!!!

Gods woord is waarheid. lees Johannes 8:31-32 maar. Zij deelde haar zorgen met Jezus
1 Petrus 5:7.

Het mooiste was, maak jij tijd voor God? Of dender je door je leven heen, zeg je dat je nooit iets ziet van God omdat je simpel weg te druk bent. Ken jij Zijn stem?? lees Johannes 10:27 en Efeziërs 3:16-19.

Tot slot doe wat God je opdraagt, Romeinen 8:29 WWJD, Genesis 1:29, 1 Johannes 3:8b en Marcus 16:17 en 18. Dit waren de teksten die wij gisteravond te horen kregen. Over 2 weken gaan wij het  hebben over Aanbidden in de Geest. Ik kijk er naar uit.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.