God spreekt…

Soms weet je dat God tot je spreekt. Hoe dat tot uiting komt is voor ieder verschillend. Maandagavond had ik een avond met mijn sisters in faith. Het is altijd een feestje om samen te komen. Elkaar te zien en te praten, te delen en te luisteren. Efeziërs 2 was wat wij gingen bespreken naar aanleiding van samen-wandelen-door-het-bijbelboek.

We sloten af met gebed. En tijdens dit gebed kwam het volgende lied in mij,

De vraag die in mij opkwam is: Ben ik een stralend licht voor de mensen om mij heen, schijnt Jezus door mij heen?

Ben jij een stralend licht?
Hoe spreekt God door jou heen?

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

Een gedachte over “God spreekt…

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.