Smile!!!!

SMILE!!!! hoewel het  weer door het dak gaat met de temperaturen en ons kikkerlandje daar zeker niet op berekend is kun je ook blij zijn dat we geen regen hebben dag in dag uit in de schoolvakanties.

Ik vertelde over freezermeals in een van mijn vorige berichten. En nu met deze warmte komen die zo goed van pas. Ik kan mijn gezin een goede maaltijd voorschotelen zonder flauw te vallen achter het fornuis.

Gisteren was het te warm om ook maar iets te doen, toch heb ik van een oude spijkerbroek van mijn zoon een schort voor mijzelf kunnen maken.

img_20180726_145539_8352005850141.jpg

Het voelde goed om toch iets gedaan te hebben. We aten een heerlijke broccoli schotel uit de oven die ik een paar weken geleden had voorbereid en ingevroren, zelfs kleine klusjes in huis waren gedaan en ’s middags kon ik heerlijk rust aan een film op netflix kijken.

Genoeg reden voor een SMILE .

Fijne dag vandaag.

Blijf dichtbij je Maker.

Een gedachte over “Smile!!!!

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.