Laat het leven beginnen

Ja inderdaad, laat het leven beginnen, echt leven in vrijheid. Laten we 2019 het jaar maken van liefde voor jezelf, houden van jezelf en dit alles samen met God.
Laten we gaan leven in vrijheid, dankbaar zijn voor wat we hebben, ook al is het niet wat wij willen hebben. Niemand wil een lijf dat niet voldoet aan de magazines, maar je hebt het nu eenmaal en het functioneert dus wees er blij mee. Iemand zei eens tegen mij als je je lijf niet oké vind dan zeg je dat God fouten maakt. Deels heeft die gene wat mij betreft gelijk, deels ook niet. Wij stoppen ons vol met slecht eten en leven ons leven vol met stress.
Wij zijn de gene die 5 levens in een leven willen leven.

Maar lieve zussen dat gaat niet

Ga bewust leven in 2019.
Leef bewust, kies voor geluk, kies voor rust, vrede en liefde voor jezelf.
Bedenk eens wat onze diëten voor onze dochters doen. Als wij als moeders ons al niet oké vinden hoe kunnen onze dochters dan naar zich zelf kijken, zoals God hen ziet? Jij bent hun spiegel
Is dit wat jij je dochter wilt leren? Of leer je haar liever dat het goed is zoals je bent, dat ze mag genieten in haar leven en dat ze mag weten hoe waardevol ze is.

Lieve zussen start 2019 met te leven dicht bij God, heel dicht bij je Maker. En blijf daar, ga leven, ga genieten en laat je tijd niet opslokken door alleen maar bezig te zijn met dingen die er niet toe doen. Begrijp mij niet verkeerd, ik zeg niet eet maar raak, rook je plat, of wat dan ook.

Wat ik zeg is: Leef met wat God je geeft, goede voeding, een leven vol vertrouwen op Hem. En ook als het leven niet gaat hoe jij dat wilt of denkt dat het zou moeten gaan. Weet dan dan God het goede met je voorheeft en dat het dus goed gaat komen.

Laat 2019 het jaar worden van vrede, en vrijheid. Een jaar vol liefde voor jezelf. Wees trots op je buik, wellicht heb je je kinderen daar in gedragen. Wees trots op je buik en dankbaar niet iedereen haalt de leeftijd die jij nu hebt.

Laat het leven beginnen !!!!!!

Blijf dichtbij je Maker.4 gedachtes over “Laat het leven beginnen

  1. Pingback: 2019 – LookAroundTheCorner

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.