Verkeerde afslag?!?! (2)

Vorige week schreef ik over Verkeerde afslag .
Vandaag bleek dat het zo was, en toch is de weg recht getrokken in de richting die ik dacht in te moeten gaan. Ik ben vandaag begonnen als vrijwilliger voor ongeveer 4 uur per week bij Home-Start in Dronten.
Vanavond had ik de eerste trainingsavond en ik was al heel enthousiast over het concept Home-Start, dat is nu alleen nog maar meer geworden. Een mooi project waar je samen werkt aan een fijn leven door wat ondersteuning in je gezien.

Ik vind het fijn dat het vrijwilligers werk is waar ik mijn opleiding in kan gebruiken maar ook dat ik wanneer het met mijn lijf niet zo goed gaat ik een andere tijd kan plannen om naar het gezin te gaan.
Ik vind het fijn om dit te mogen doen. Ben blij met deze kans, die dus toch de goede afslag leek, alleen dan dus bij een andere organisatie als dat ik eerst dacht.

Mocht jij nog een leuke vrijwilligers baan zoeken, of heb jij zelf een steuntje in de rug nodig. Kijk dan even HIER, en zoek op je eigen regio. Home-start is er in 150 gemeente en in verschillende landen.

SAMEN DELEN MAAKT STERK, ook als het op opvoeden aankomt.

Fijne avond,

Blijf dichtbij je Maker.

2 gedachtes over “Verkeerde afslag?!?! (2)

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.