Done !!!!!

Ik hoor veel om mij heen dat vrouwen hun to do list niet af krijgen. Het is weer niet gelukt ik heb weer die ramen niet gezeemd en weer niet de bedden verschoont etc etc.

Hoe blij wordt jij er van als je ziet dat je to do list niet haalbaar is?

Ik wordt er niet blij van, kan ik je vertellen. Toen ik van de week deze video bekeek van She’s in Her Apron, viel voor mij het kwartje. Waar zijn wij mee bezig om ons zelf steeds maar te straffen voor wat wij niet hebben gedaan. Waarom kijken we niet naar wat we wel die dag hebben gedaan. Je zult versteld staan als je op gaat schrijven wat je wel hebt gedaan op een dag, hoeveel dat is.

Maak je eigen DONE LIST.

Ga eens voor jezelf opschrijven wat je allemaal doet op een dag. Je staat op, je geeft je gezin eten, je maakt je bedden op, je gaat naar je werk, of je helpt een buurvrouw of vriendin. Je helpt in de kerk. Je maakt het huis schoon. De lijst stopt niet.

Geef jezelf niet op je kop, maak je eigen DONE LIST.

Ik ben heel benieuwd hoe jouw lijst er komt te zien.


5 gedachtes over “Done !!!!!

  1. Danielle Hoogendijk

    Ik werk al heel lang niet meer met een to-do-lijstje, bevalt prima, ik zie per dag wel wat er gedaan word. Mijn man heeft me geleerd : Ik MOET helemaal niks, ik MAG van alles. Maria koos het beste deel, aan de voeten van Jezus.
    Ik moet toegeven dat ik de “luxe” heb dat wij nog maar saampjes zijn, dat scheelt best.

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.