Bestaan wonderen nog echt???

elektriciteit18003
foto bron: Google

Het leven kan raar lopen. Je zet de tv aan of youtube of een ander digitaal kanaal en je hoort iemand spreken over genezing en je weet dat het over jou gaat.

Dat had ik met opwekking. Ik kijk nooit naar de genezingsdiensten. Ik heb altijd zo iets van als God mij wilt genezen dan doet Hij dat toch wel. Dit jaar ging het even anders. Ik lag op bed en keek naar opwekking via live volgen.

Opeens hoor ik daar dat dhr Koornsta moet bidden voor iemand die veel stress heeft, de gedachten niet kan stoppen darm problemen heeft en een vage pijn aan de rechter knie, en nog wat specifieke dingen. Ik ging recht opzitten en ik wist dat ben ik. Ik luisterde en op een gegeven moment voelde ik een warmte over mij heen komen toen hij begon te bidden en een soort stroom door mij heen gaan. Heel apart.

Nadien vertelde ik het mijn man en de psycholoog. En het is waar het is rustiger in mijn hoofd, mijn darmen doen het beter en de pijn in mijn rechter knie is over.

Wonderen bestaan dus nog echt.

Heb jij ooit zo’n ervaring gehad? Wil je die met ons delen. Laat het mij weten, dat kan via reageren onder het bericht of via het contact formulier als je niet wilt dat iedereen het kan lezen.

Ik wens je een fijn weekend toen,

Blijf dichtbij je Maker. Hij weet wat je nodig hebt.

6 gedachtes over “Bestaan wonderen nog echt???

 1. Danielle Hoogendijk

  Wow wat fijn Evelien !!
  God geneest nog steeds, Hij is dezelfde gisteren en vandaag, Hij is zo goed.
  Je kent mijn verhaal, Hij geneest ook als je het helemaal niet zoekt en sceptisch bent, zo herkenbaar.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nelly van der Bas

  God doet zeker nog wonderen! ‘k Heb al zoveel wonderen in mijn leven gezien van God, dat je er niet om heen kunt. Ook al willen soms andere mensen er toch nog om heen en God niet erkennen, dat vind ik wel verdrietig. Wat fijn Evelien, dat God jou aanraakte, dat je het ook zelf mocht ervaren. Hij haalde mij o.a. uit de rolstoel (na 10 jaar). En ik kreeg van God een opdracht om bij een verlamde vrouw te bidden en te zeggen: Neem uw beddeke op en wandel. En ze stond op en liep. Als je dat dan ook meemaakt, dan word je zelf zo klein en God zo ontzaglijk groot! Bij Hem is niets onmogelijk!

  Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.