De koffer des levens…..

Mooi blog van Elya.

De pen die vanzelf schrijft!

De vakantieperiode is bijna voorbij. Voor sommigen is de vakantie alweer voorbij en anderen hebben nog net één weekje. Als je op vakantie gaat of geweest bent, heb je in ieder geval je koffer of reistas in gepakt. En je inhoud van je koffer verraadt eigenlijk al een beetje je vakantiebestemming of niet? Ga je naar een warm land of juist naar een koud land? Kijk maar in de koffer of in je reistas om het te weten te komen en je ziet het meteen aan de inhoud.

Waar gaat of ging jouw reis heen deze vakantie? Misschien ben je ook wel lekker thuis gebleven. Wat je ook gedaan hebt, je hebt vast wel een keer een koffer of reistas ingepakt en daarmee denk je goed na wat je nodig zult hebben daar in die plaats en op dat gebied.

Terwijl ik zelf mijn koffer aan het inpakken was en…

View original post 957 woorden meer

Een gedachte over “De koffer des levens…..

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.