Rolodex/Memorydex DIY

De rolodex en memorydex lijken niet meer aan te slepen te zijn. Bijna iedereen in de creatieve wereld lijkt het grappige systeem te hebben ontdekt.

De rolodex en memorydex zijn best prijzig. Mijn rolodex had ik gevonden in een kringloop winkel, ben er super blij mee. Het enige nadeel is dat hoge kaartjes er niet inpassen. Ik vertik het om veel geld voor een nieuwe uit te geven, dus ik bedacht het volgende.

We hadden nog een oud sigaren doosje van hout, een planten stokje brak ik in twee. Even meten hoe de hoogte moet zijn. Man lief maakte de gaatjes voor de planten stokjes in het houten kistje en tadaaaaaaaaaaa daar is mijn nieuwe rolodex/memorydex bakje.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.