Vergeet nooit wie je leven draagt!

Mooi blog van Krullies Schrijfsels .

De pen die vanzelf schrijft!

Ik kijk naar buiten en zie mijn auto staan. Hopelijk kan ik er vandaag weer mee op pad. Het zijn een paar wonderlijke dagen geweest. Iets wat begon als gewone autopech, liet mij parellen zien met het geloof. En ik ben met heel andere ogen naar mijn auto gaan kijken.

Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik eraan denk. Wat kan God toch wonderlijk werken! Misschien heb jij dat ook weleens meegemaakt. Je zit in een situatie waar je zelf niets aan kunt doen en terwijl je in die situatie zit zie je toch ondanks de pijn en de omstandigheden de glinsteringen van God er dwars door heen.

Herken je dat?

Ik kijk terug naar mijn auto. Nou die mag nog wel een wasbeurt hebben zeg. Wat een vuil en wat een troep zit er allemaal op de auto. Helemaal gelukkig dat ik weer in mijn auto rijd…

View original post 961 woorden meer

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.