Het kan erger…

Ik had jullie verteld dat ik deze week zou gaan beginnen met koolhydraat beperkt dieet.

Ik moet eerlijk bekennen, het kan erger. Serieus het is mij alles mee gevallen, je mag zoveel eten. Ik had zelfs dagen er tussen dat ik dacht, mag ik al stoppen met eten. Tussendoortjes vergat ik simpel weg omdat ik helemaal geen trek had.

Waar ik wel last van had was hele onrustige spieren, gisteren voelde ik mij echt niet fit en vreselijk moe. Vanmorgen stond ik op met een hele erge hoofdpijn. Maar het is de moeite waard. Het is echt een dieet die ik je kan aanraden. Het is gezond je krijgt binnen wat je nodig hebt en je valt nog af ook.

Voor mij in een week…….. – 3 kg.

Het begin is er, ik ben echt blij. Een stapje verder van Diabetes type 2, verkalkte aderen en wat al niet meer.

b324ef6b6c6fcc7019d19427c6054c20

Een van de recepten is deze voor en lunch:

3 eieren

1 a 2 hand(en) vol sla naar keuze,

6 mini tomaatjes of 2 grote tomaten

100 gram kipfilet of ham

zout en peper, ik houd van knoflook dus ik strooi er wat knoflook poeder overheen.

Maak van je eieren een omelet, leg daarop je Kip, en sla en tomaten, de tomaten kun je ook mee bakken met de omelet die keus is aan jouw.

Eet smakelijk,

Fijn weekend, Blijf dichtbij je Maker,

liefs, Eveline

4 gedachtes over “Het kan erger…

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.