Website in het zonnetje.

Het lijkt mij leuk zo nu en dan eens een website in het zonnetje te zetten. Iedereen schrijft tenslotte over  wat hij of zij belangrijk vind. Nu kwam ik door dat André mijn blog ging volgen tot de ontdekking dat hij dus een super mooie blog heeft voor Christelijke mannen. Zoals jullie weten schrijf ik over het algemeen voor vrouwen. En ik ken eerlijk gezegd niet veel bloggen die zich richten op mannen. En al helemaal niet in het Nederlands.

download

Dus vandaag in het zonnetje, het blog van André.

Neem er eens een kijkje of laat je man eens een kijkje nemen op dit blog  https://andreschrijft.nl/

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Liefs, Eveline

 

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.