Heb jij dat ook….

Heb jij dat ook, soms heb je van die dag dat zodra je uit je bed stapt het gelijk mis gaat. Eigenlijk begon het bij mij al toen in het nieuwe werkboek van Good Morning Girls NL ging printen, maar dat ging vanmorgen gelijk door. Ik wilde koffie zetten, koffie zet apparaat weigert dienst. Geen goede start. Ik dacht laat even de honden in de tuin, stoot ik mijn teen. Wil het zonnescherm laten zakken zit mijn vinger er tussen. Echt op zo’n moment ben ik in alle state en dat is geen goede staat.

13335568_1776365019261742_3232578747048712434_n

War Room

Ik dacht en nu??? Moet ik nu zo mijn dag door? Uh NEE dat is duidelijk.

Ik ben gaan bidden voor rust en vrede, en de rust kwam gelijk. Nog nooit eerder zo mee gemaakt dat als je bid het ook gelijk gebeurd.

Hebben jullie dat wel eens mee gemaakt? Ik moest denken aan dit LIED. Wij hebben een geweldige God of niet soms. Hij is er altijd voor ons 24/7. Ik bedoel het internet wilt er nog wel eens uit gaan maar God is er ALTIJD.

Bid en vraag in Zijn naam en zonder twijfel. Hij hoort en verhoord op Zijn tijd. Gebed is zo krachtig en je krijgt het voor niets, God vind het juist fijn als je Bid met Hem praat. Weet je niet zo goed hoe je kan bidden of wat je moet Bidden. Dan is deze film War Room een echte aanrader om te bekijken.

Ik denk dat God graag wilde dat mijn gezin een fijne dag heeft, vandaar dat Hij mijn gebed maar gelijk verhoord heeft vandaag 😉

Fijne dag,

Blijf dichtbij Maker,

Liefs, Eveline

Een gedachte over “Heb jij dat ook….

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.