Bescherming……..

Voel jij je soms angstig, alleen of verlaten? God beschermt je!!!. Dat belooft Hij in zijn woord.

Kijk maar eens met mij mee naar de volgende Bijbelteksten.

Exodus 14:13-14 zegt:

Maar Mozes kalmeerde het volk. “Wees maar niet bang. Blijf gewoon waar u bent en kijk hoe de HERE ons vandaag redt. De Egyptenaren die daar aankomen, zult u nooit meer zien!  De HERE zal voor u vechten, u hoeft zelfs geen vinger naar hen uit te steken!”

Psalmen 34:19 zegt:

 De HERE is heel dicht bij mensen met groot verdriet; Hij helpt hen die terneergeslagen zijn.

Psalmen 91:7 zegt:

Al sneuvelen 1000 mensen aan uw linkerkant of 91:10.000 rechts van u, u wordt gered.

Nahum 1:7 zegt:

De HERE is goed. Hij is een helper in de nood, een schuilplaats voor allen die op Hem vertrouwen.

2 Korintiërs 4:8-9 zegt:

 Wij worden van alle kanten bestookt, maar zitten niet in het nauw; wij krijgen veel moeilijkheden te verduren, maar worden niet wanhopig;  wij worden vervolgd, maar God laat ons niet in de steek; wij worden neergeslagen, maar staan telkens weer op.

In Gods woord staat dat Hij ons beschermd, en dus doet Hij dat. Mocht je het toch heel moeilijk vinden om uit dat vertrouwen te leven.

Bid dan:

‘Heer help mij te leven in vol vertrouwen in U. Ik dank U voor Uw bescherming voor alle die mij lief zijn. Dank U dat U van mij houd en er altijd voor mij bent.

In Jezus naam Amen.

pizap.com14654733277641

Blijf dichtbij je Maker.

Liefs, Eveline

3 gedachtes over “Bescherming……..

  1. Dank je wel voor het delen van deze mooie teksten! Afgelopen tijd voel ik mij vaker weer bang. Ik ga een paar van deze teksten uit mijn hoofd leren. Zodat ze al in mij zitten als ik mij niet veilig voel.

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.