Hoe ziet een week er uit bij ons ………..

Maandag de jongens waren vrij van school, A. klaagt al een tijdje over zijn ogen, dus op naar de Pearl. Ook mijn ogen hebben wat problemen dus ik ging gelijk even mee. A. hoeft geen bril maar over 3 maanden nog een keer laten testen. En waar ik al bang voor was….. de jaren gaan tellen, het tijdperk van een leesbril is begonnen. Ook veraf kijken wilt niet zo goed meer. Omdat mijn ogen niet goed samen werken, is varilux glazen geen optie. Dus 2 brillen dan maar.Ik had nog monturen dus daar hoeven gelukkig allen maar nieuwe glazen in.

’s avonds ging de BBQ aan altijd een feestje hier. Daarna ben ik met A. naar de sportschool gegaan. Geweldig om te zien dat hij daar zo van geniet. Zijn uithoudingsvermogen is een stuk beter dan dat van mij en zeker nu ik nagenoeg geen koolhydraten binnen krijg wordt dat er niet beter op.

13321924_578627235651180_5464873164131195484_n

Zoals je ziet twee bezweten koppie’s.


Dinsdag nog een studiedag voor de jongens. Mooi weer dus op pad met de metaal detectors van de jongens op naar Ermelo. Op de oefen basis van het leger kun je genoeg vinden. Prachtig weer, dus koffie mee, broodje, en genieten van de natuur. Worden we ook nog getrakteerd op een bezoekje van een hagedis.
image

De dag wordt afgesloten met pizza voor de mannen. En vanavond nog een rondje dorp op de fiets.


Woensdag, de dag begon met de jongens weer naar school. Was op gehangen. Wandelen met de een van de honden gezellig samen met de buuf en haar hond. Daarna even naar Kampen, bij de Aldi hadden ze leuke rokjes en jurkjes. Nog even door naar de Action, ook altijd leuk. Het werkboek voor de Bijbelstudie van GMG Nederlandwas klaar. Ook even gedeeld op de pagina van GMG Nederland, zo fijn dat iemand die taak op zich wilde nemen, het is niet niets om te vertalen van Engels naar Nederlands. Vanmiddag gekookt, viel niet bij iedereen in de smaak, maar dat zullen jullie misschien wel herkennen, het is nooit bij iedereen goed. Vanavond gewandeld rond het dorp met een vriendin. Daarna Dr Pol gekeken. Jongens naar bed, en dat was weer een dag in ons leven.


Donderdag, De fibromyalgie vierde hoogtij vandaag. Slechte concentratie, veel pijn. Niet echt een leuke dag. Om mijzelf nog een beetje nuttig te maken, heb ik hier en daar wat schoongemaakt, was gevouwen, en een blog geschreven. Ik wilde graag lezen maar dat ging moeizaam. Vroeg onder de wol hopelijk morgen beter op.


Vrijdag, Na een nacht met veel pijn was ik heel vroeg op. Eerst even naar een vriendin koffie drinken, en daarna naar de sportschool. Het sporten viel zwaar, denk dat het komt door het koolhydraat beperkt dieet. Het heeft resultaat, deze week weer een kilo eraf. Dat is 4 kg in 2 weken. Verder vandaag rustig aan buiten het gebruikelijke werk natuurlijk. Vanmiddag gaat mijn oudste zoon nog met zijn metaal detector op stap. Vanavond rustig aan.

Dit is een impressie van een week buiten de dagelijkse bezigheden van het huishouden en boodschappen doen.

Hoe ziet jouw week eruit?

Voor nu fijn weekend,

Blijf dichtbij je Maker.

Liefs, Eveline

4 gedachtes over “Hoe ziet een week er uit bij ons ………..

 1. Ingeborg

  Zooooo knap, dat afvallen Wauww top !!!! Mijn week….maandag moest ik voor de eerste keer naar de tandarts om te happen want mijn plaatje is al maanden stuk en jaaaa eindelijk mag ik een nieuwe. Dan denk je dat is ook die dag klaar nou nee, ik krijg een flexibel plaatje en mag dus fijn komende maandag nog een keer happen brbrbrbr en dan is het plaatje 27 juni echt klaar en kan ik dus op mijn verjaardag ( 28-06) hopelijk eindelijk genieten met een plaatje dat heel is

  Dinsdag even bij een vriendin langs, zij zou bij mij komen omdat ik nooit zo happig ben om bij anderen te gaan zitten want met mijn rug ( ik heb geen tussenwervelschijven onderin sowieso mis ik er al 10) en artrose en polyneuropathie heb ik een goede stoel nodig maar ze kon niet weg. Prima dan doe ik dat ook, daarna voor mijn gebedsschrift een geweldig idee van eveline naar de action en de Hema

  Woensdag de tol dik en breed betaald en ik had ook mijn spv-ster……dus dat liep niet helemaal lekker maar goed het gesprek was goed en daar gaat het om. Ze vondt dat ik er verder gezond uitzag, ja hey…..dat fijne zonnetje doet ongemerkt toch wel z’n best 🌞🌞🌞🌞

  Donderdag blijft opnieuw een “ligdag” want ik ga bij mijn ouders eten en gelukkig hebben ze daar wel een goede stoel maar alles kost deze week extra energie lijkt het wel ppffffff dus standje nul en alleen doen wat moet

  Vrijdag, prediker uitgeprint, wauwww wat ziet dat er geweldig uit en het maakt me nieuwsgierig en krijg er zin in om met elkaar aan de zomerstudie te beginnen. Daarna nog even het cadeautje voor mijn nichtje klaargemaakt want dat mort af 😉. Staat nu ingepakt klaar en dat geeft dan weer rust
  ‘S Middags even bij de onderburen langs geweest een super lief stel mensen, 66 jaar getrouwd en de liefde zie je nog, zoooooo genieten.

  Vroeg erin want vandaag staat er een high tea op het programma met mijn jongste dochter

  Mijn lijf is helemaal niet blij met mij deze week. Ik heb te horen gekregen dat de polyneuropathie langzaam toch verder gaat…..en mijn rug, soms verlang ik zo maar tussenwervelschijven dat zou de pijn een stuk draaglijker maken maar goed, ik heb wel geleerd te kijken naar mijn mogelijkheden en als ik dan ve reumatoloog hoor dat hij blij is dat ik nog loop ( waggel) 😂😂😂😂 dan hoor je mij niet klagen. De fibro speelde ook hier parten met name de vermoeidheid maar zag dat de luchtvochtigheid ook groot was en tsja……geloof niet dat reuma en vocht vriendjes zijn van elkaar

  Ik ga genieten….en wens jullie allemaal nog een heel goed weekend toe en geniet vd kleine dingen die het leven zooooo mooi en waardevol maken ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Ingeborg

  Wat een heerlijke dag, een stralend snoetje van m’n jongste dochter ” mam, heb je ook zo’n zin in de high tea ?” Tuurlijk schat, lijkt me echt super gezellig. En dan het plekje wauwwww prachtig, bij de jachthaven, net buiten Veere, uitkijkend op het water en de schitterende natuur ….wat is Hij groot en wat mogen wij er iedere keer weer van genieten. Nou dat hebben we gedaan, niet alleen vh eten maar ook met een kopje thee van het uitzicht.

  Bij mijn ouders thuis nog even lekker gezeten bij m’n pa, die gaat nooit mee, vrouwenzaken noemt hij dat Hahahaha heerlijk. Na het avondeten kreeg ik nog een tasje met eten mee voor de komende dagen. Hier meid geniet ervan 😘. En dan als kers op de taart : voor het eerst sinds ik in mijn flatje woon ( november 2015) komen mijn ouders, met Eline morgen bij mij op de koffie 🎉🎉🎉. Hie kan ik nu niet genietend liggen, daar heb ik alle pijn graag voor over, ik kan morgen blijven liggen, luister eerst naar de dienst en dan genieten van mijn ouders die hier komen.

  Hier ligt een super dankbaar persoon…..moe, met een enorm zeer lijf maar met zo enorm veel mooie genietmomenten die pakt niemand mij meer af 🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹🌹

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.