Bulldog Faith

Heb jij ooit gehoord van Bulldog faith??

Vond het een grappige titel voor een bijbel studie. Deze bijbel studie is een studie van Kenneth Copeland Ministries. Zij zijn in bijna heel de wereld vertegenwoordigd. Zij brengen bijbel studie’s uit. Sommige zijn gratis, sommige niet. Hun boodschap is helder. In het Engels dat wel, maar het is duidelijk. Ik ben nu dus begonnen met luisteren naar de studie Bulldog faith. Waar het om gaat is dat je sterk wordt in je geloof, dat je volhoud, dat je je vast bijt in je geloof zoals een Bulldog zich vast bij in iets wat hij/zij wil hebben. De duivel is bezig deze wereld voor zich te winnen. En als je goed om je heen kijkt lukt hem dit ook aardig. IS die aanvallen pleegt, rassen die opstaan tegen over elkaar en zelfs in de gezinnen waar kinderen zich opzetten tegen de ouders. Gebroken gezinnen, gebroken huwelijken, ziekte ga zo maar door. Maar een ding moeten we niet vergeten, de duivel is een leugenaar. Alles wat hij je laat zien of influistert zijn leugens. Hij kan jouw namelijk helemaal niets geven, of niets maken. Je hebt Gods schild om je heen en Gods waarheid in je. Daarom lieve mensen is het zo belangrijk dat je in Gods woord blijft, zodat je de duivel ermee om zijn oren kan slaan alsof je een zwaard in je handen hebt. Trek Gods wapen uitrusting aan. In Efeziërs 6:12-18 staat; ‘Neem boven al het schild van geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze kunt uitblussen’.

images

Wordt niet lauw, bijt je vast in je geloof, wordt sterker, trek je wapen uitrusting aan. Laat je niet alles af pakken door de duivel, zijn uren zijn geteld en die van jouw niet. Je mag wonen aan de rechter hand van de vader, wanneer je hier je laatste adem hebt uitgeblazen.

Nee, het leven is niet makkelijk, Nee je krijgt niet alles wat je wilt of denkt nodig te hebben, maar geef jij zelf alles aan de gene die je lief hebt. Geef jij je kind iedere dag patat, chips, snoep en koek omdat ie dat lekkerder vind dan een boterham of warm eten? Nee dat doe je niet. En waarom niet? Omdat je van je kind houd en het beste voor je kind wilt.

God houd van je en zal je geven waar je om vraagt in Zijn naam, op Zijn tijd en als jij het nodig hebt. Vertrouw op de Heer, onze toekomst is Zijn geschiedenis. Hij is daar al geweest. Hij gaat je voor, overal waar je gaat of waar je door heen gaat.

Blijf dichtbij je Maker.

Liefs, Eveline

voetstappen-in-het-zand-011

 

 

Een gedachte over “Bulldog Faith

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.