Is genezing nog van deze tijd?

Deze week wil ik graag het blog van Mrsthankfull met jullie delen. Ik vind haar blogs erg toepasbaar in het leven van nu. Met verwijzingen naar de Bijbel. Daar houd ik van. Dus deze week Blog in het zonnetje is het blog van Mrsthankfull.

download

Mrs Thankfull

genezing ontvangen

Een spannend onderwerp, waar heel wat emoties bij horen, toch wil ik mijn persoonlijke openbaring uit Gods woord met jullie delen. Het is niet mijn bedoeling jullie hiervan te overtuigen, maar ik hoop dat dit blog je prikkelt om zelf in Gods Woord op zoek te gaan naar Zijn Waarheid over dit onderwerp. Gods Woord is de enige echte waarheid en de Heilige Geest wil je helpen deze verzen te begrijpen.

Het allerbelangrijkste feit om goed te snappen, is dat het Gods wil is dat jij gezond bent. In mijn blog stap 1 omgaan met verdriet en pijn beschrijf ik dit uitgebreider. God is het begin van alle goede dingen. En zoals Jezus zegt in Johannes 10:10 ‘Een dief komt alleen om te roven, te slachten en te vernietigen, maar ik ben gekomen om hun het leven te geven in al zijn volheid.’  Alles wat goed is komt van God…

View original post 829 woorden meer

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.