Wat ben je mooi.

Hoe vaak zeggen mensen dat niet tegen een pas geboren baby, tegen een peuter die op de schoolfoto gaat, een tiener bij het uitreiken van de school diploma, een bruid die wacht haar vriend tot man te nemen.

Maar waarom ondanks dat het zo vaak wordt gezegd, zijn er zoveel mensen die niet kunnen geloven of zien hoe mooi ze zijn. Wat is toch dat stemmetje dat zegt het is niet goed genoeg.

God heeft ons gemaakt naar Zijn beeld, en Hij is goed toch??
Waarom denk jij dan dat jij dat niet bent. God maakt geen fouten, maar als jij jezelf niet mooi vind heeft God dus toch een fout gemaakt, toch?

wp-1466765991509.jpeg

God kijkt op je neer, Hij ziet je en zegt:

‘WAT BEN JE MOOI’

Mijn geliefde dochter.

Je bent mooi, gewoon zoals je bent.

Blijf dichtbij je Maker.

4 gedachtes over “Wat ben je mooi.

  1. Ingeborg

    Hmmmm, ik weet dit met mijn verstand. Maar mijn gevoel zegt iets anders……..dit heeft te maken met mijn verleden waarin ik misbruikt en geslagen ben waardoor mijn zelfbeeld een behoorlijke knauw heeft Ehud. Ik werk er hard aan, heb een fijne spv-ster een christen hoe super is dat !!!!!!! En beetje bij beetje leer ik om van mezelf te houden maar mooi ? Dat is nog een stap te ver. Maar ook daarin zeg ik zijn gevoel en verstand twee gekke dingen want met mijn verstand kan ik het prima beredeneren maar mijn gevoel vind en ziet het heel anders. Maar ik vind het wel een mooi en bemoedigend blog en zal hem zeker vaker lezen ❤️❤️❤️

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.