Soms zit het mee, soms…….

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Vanmorgen stond ik op de weegschaal en zag tot mijn schrik dat ik 1,5 kg was aangekomen, ja je leest het goed aangekomen. Hoe kan dit nu weer. Ik kan je zeggen dit voelde als een klap in mijn gezicht. Ik doe mijn best doe wat ik moet doen en dan dit.

Gloeiende, gloeiende……… ik was niet blij vanmorgen.
Gelukkig heb ik ook veel mooie dingen om mij heen zoals de wandeling met de cadeautjes van gisteren met mijn jongste.

Ik deel dit but nieuws van vanmorgen niet omdat ik zielig gevonden wil worden. Maar omdat ik vind dat er niet alleen Halleluja momenten gedeeld hoeven te worden op in ieder geval mijn blog, of zo ie zo op internet.

Vaak lijkt het alsof het bij iedereen zo mooi en zo goed gaat, mooie huizen netjes opgeruimd ondanks dat iemand 3 kinderen in het rond heeft lopen. Of dat de kinderen zo goed gaan op school naar de kerk gaan etc maar zodra je met die gene gaat praten lijkt het helemaal geen rozen geur en manen schijn.

In het leven is het nu eenmaal dat, soms zit het mee, en soms zit het tegen.

 

pizap.com14692669527091

Fijn Weekend.

Blijf dichtbij je Maker.

Liefs, Eveline

9 gedachtes over “Soms zit het mee, soms…….

 1. Mooi en eerlijk en je hebt gelijk: we moeten het ook kunnen zeggen als het minder goed gaat. Maar we doen het omdat we niet zeker zijn dat we genade vinden bij de ander.
  Jammer van de +1.5kg, maar kom op, er is heel wat af en het komt wel goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. Klopt helemaal hoor, iedereen heeft tegen- en meevallers. Over die 1 1/2 kilo zou ik niet te veel inzitten. Het is heel normaal dat je gewicht kan schommelen en dit kan wel 1 1/2 tot 2 kilo schelen soms. Het kan ook te maken hebben met het warme weer en met vocht. Het komt vast weer goed. Gewoon volhouden 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik snap heel goed dat je er van baalt! En ja de buitenkant kan heel mooi lijken, dat het lijkt dat alles mee zit, maar iedereen heeft helaas te maken met tegenslagen. Het is niet allemaal zonneschijn in dit leven, ook niet in het leven van een Christen. Ik vind het goed dat je het erover hebt in je blog! Of je nu Christen bent of niet, tegenslagen overkomen iedereen helaas. Maar wij hebben Iemand die bij ons is en ons wil helpen in die tegenslagen! Heel veel succes verder! Niet opgeven! Je kunt het!!

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.