Hoe verloopt jouw vakantie???

Ik ben heel benieuwd hoe jouw vakantie verloopt. Zit je ver weg in een lekker warm land? Of zit je in je tent te hopen en te bidden tot het weer beter wordt. Of ben je net als ik ga je wat leuke dingen doen.

Afgelopen week was het weer niet echt fijn. Mijn lijf doet zeer, ben zo moe als een hond, maar toch ………. We genieten van de vakantie. Gaan dagjes weg ( lees een paar uurtjes), wandel met de honden. Geniet van blogs die voorbij komen en gesprekken met mensen die je tegen komt.
Ben in een kringloop winkel geweest waar ze echt de meest mooie boeken hebben vanaf 0,50 per stuk. Wat een feest. Hebben de molen van Ermelo bezocht. Daar naast zit overigens een erg leuke christelijke boekhandel.

13707175_271382776566094_1798079463_n
De Bijbelstudie over het boek Jakobus is afgerond op GMG Nederland. De nieuwe studie start 5 September. Zelf ben ik begonnen met een Bijbelstudie over 1 Korintiërs en doe daarbij wat verse mapping.

13649263_500426960152380_1601273480_n
Gisteren hadden we een date met de jongste. Hij wilde graag nieuwe vissen en garnalen in zijn aquarium. Helemaal blij.
Ik mag mee doen met een boekpromotie van het boek Life Creative erg leuk om daar deel van uit te mogen maken. Heb een leuke katoenen tas gewonnen bij green lady bag .

13248773_503145679890616_932722100_n
Dus ondanks dat het weer niet echt mee zit, mijn lijf een blok aan mijn been is, tellen we de zegeningen die we dagelijks krijgen.

Ik wens je nog een fijne vakantie, Blijf dichtbij je Maker.

 

2 gedachtes over “Hoe verloopt jouw vakantie???

  1. Wat vervelend dat je lijf niet mee werkt. Dat lijkt mij erg vermoeiend. Heerlijk he kringloopwinkels! Ik vind het zo leuk om te kijken. Veel lees plezier in zowel je (mooie) boeken als op de verschillende mooie blogs die er zijn!

    Like

  2. mydailynotebookblog

    Super om te lezen en wat leuk dat je mee mag doen met een boekpromotie. Je lijf tsja hie herkenbaar…..echt hier is het net zo, de polyneuropathie en de reuma vieren een feestje denk ik weleens maar goed ….we veranderen er niets aan en op t gemakje doe ik dingen. Het enige is dat ik nogal onrustig in m’n hoofd ben dat maakt dat ik lichamelijk veel wil doen en dat is niet zo slim. Ik ga niet op vakantie, wordt ook een beetje moeilijk als je onder het bijstandsniveau leeft maar ik geniet enorm en als ik het goed begrijp kom ik er op Walcheren nog enorm goed vanaf met het weer, zo heb ik tot dinsdag kwart voor vier nog heerlijk buiten gezeten. Was het woensdag bewolkt maar droog, hebben we donderdag een echte regendag gehad maar scheen gisteren en vandaag de zon weer volop !!!!!! En dan driehoog op een flatje met een uitzicht op bomen en een groot grasveld dan heb je al vakantie
    Verder geniet ik van m’n kleinkinderen, dat maakt de vakantie van m’n jongste dochter een beetje minder lang, we gaan aftellen nog 1 week en dan is ze weer thuis 🎉🎉🎉🎉🎉 tot die tijd….is m’n oudste kleinzoon net naar huis, komt hij dinsdag opnieuw logeren bij oma en misschien komt de jongste ook nog wel maar dat hoor ik nog want ze gaan ook nog een weekje op vakantie, maar dan is m’n jongste thuis. Verder heeft m’n tweede dochter een geweldige tijd in Kenia ( ja ze doen hier aan wereldreizen 😉) ze is daar voor een evangelisatie project en komt over drie weken terug dus een vakantie gewoon lekker thuis, met een heerlijk balkonnetje……en dan heb ik enorm veel o, voor te danken 😊😊😊😊

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.