Uitdaging van de Liefde 32

De Liefde vervult seksuele behoeften.

WAT!!!!! ja echt waar, God heeft het huwelijk gemaakt om op een heilige en reine manier te mogen genieten van elkaar. God geniet van het feit dat de romantiek groeit binnen het huwelijk.

De Bijbel staat vol regels over van alles en nog wat, ook over sex tussen man en vrouw binnen het huwelijk. Lees het boek Hooglied maar. Ja God heeft regels opgesteld over seksualiteit maar die zijn er om je te beschermen, net als de 10 geboden je beschermen voor pijn en verdriet in je leven.

Hoe moeilijk je huwelijk ook is, houd je huwelijks bed rein, laat je niet verleiden door wat je in films ziet of op tv. Je bent een geworden met je partner en daar past geen derde persoon tussen. Het wordt niet mooier door over te stappen naar een ander. Houd vol en bid. Een scheiding doet pijn verdriet en brengt schade aan. Iets waarvoor God je zo graag  wilt behoeden. Laat je niets wijsmaken.

Lees 1 Korinthiërs  7:3-6 maar eens. Je lichaam is heilig voor je partner. En je partner moet je behandelen met liefde. Je mag je lichaam niet onthouden van je partner. Maar dat hoeft geen drama te zijn wanneer je weet dat je partner jouw met liefde moet behandelen. Hij/Zij zal dus niets van je eisen wat tegen je wil ingaat. Onthoud wel dat seksualiteit de lijm is tussen jullie beide, het is het geheim waarom juist jullie relatie zo speciaal maakt. Zo’n intieme relatie heb je met niemand anders. Je wordt met niemand anders één.
Gaat het niet zo goed op het gebied van sex tussen jullie, Bid God ervoor dat het mag veranderen.

pizap.com14390344077021

Uitdaging van deze week:

Als seksualiteit moeilijk is voor jullie, probeer het dan toch te doen vandaag. Bid God voor zijn zegen. Vraag of Hij het vuur van de begin periode in jullie huwelijk weer aan wilt wakkeren.

Schrijf voor jezelf op:

Hoe verliep het anders nu je elkaar met respect hebt behandeld, in waarde. Nu je het bij God hebt gebracht.

We sluiten af met het lezen van:

Hooglied 7:7
Wat ben je mooi, wat ben je bekoorlijk.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.