Het kan maar zo gebeurd zijn.

Het leven kan zo over zijn, of zoals mensen wel eens zeggen het leven hangt aan een zijde draadje. Dit heb ik afgelopen Zondag met eigen ogen gezien helaas.

Mijn vader moest afgelopen Donderdag voor een nieuwe knie naar het ziekenhuis. Zondag belde hij vrolijk op, dat hij thuis was. Mijn man en ik gingen even langs op ziekenbezoek. Ik had voor genomen we blijven niet lang even een bakkie koffie halen en dan gaan we weer. Zo gezegd zo gedaan. Tot dat toen wij koud bij mijn ouders weg waren te telefoon ging en mijn moeder in paniek aan de telefoon hing dat mijn vader was gevallen en het echt niet goed ging.

Dus rechtsomkeert terug naar mijn ouders. Daar binnen gekomen lag mijn vader op de grond. Mond open, mega grote ogen en lijk wit. Ik dacht inderdaad nog een adem en hij gaat naar onze lieve Heer.

Langzaam maar zeker kwam hij bij. Gelukkig is mijn man erg kordaat en heeft gelijk 112 gebeld. Toen de broeders aan kwamen was mijn vader al weer wat bij, gelukkig.

rnd,420251

Op zo’n moment besef je hoe snel je leven over kan zijn.

Dus ook bij jouw en mij. Ben jij klaar om gehaald te worden door DE BRUIDEGOM ?  Is jouw lamp gevuld met olie zodat je lichtje brand als de bruidegom eraan komt?

Het leven kan over zijn in een keer knipperen met je ogen.

Wees er klaar voor.

Blijf dichtbij je Maker.

Advertentie

6 gedachtes over “Het kan maar zo gebeurd zijn.

  1. Wat een schrik zullen jullie gehad hebben…….wij hebben dit vorig jaar met mijn pa gehad die is uiteindelijk gelukkig opgeknapt maar was ook kantje boord en met m’n jongste dochter heb ik al drie keer afscheid genomen en iedere keer mocht het gelukkig weer goed komen. Dus ik leef bij de dag…….omdat ik weet dat het leven niet meer is dan een ademstocht…..t kan zo om zijn
    Ik wens jullie sterkte en bid voor je vader, je moeder en voor jullie dat je vader weer volledig mag herstellen en dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten 🙏🏼😘

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.