Quote

In het boek #LifeCreative staan echt dingen waarvan ik zo iets heb. Help had ik dit maar eerder geweten. Dan had ik mij in de tijd toen mijn kinderen kleiner waren een stuk beter en minder schuldig gevoeld.

Als jij twijfelt of je tijd voor jouw eigen creativiteit mag hebben met kleine kinderen, of wat creativiteit precies inhoud.

Geloof mij dan is dit jouw boek.

Vanaf 1 Oktober is Life Creative te bestellen in Nederland.

Bestel het HIER.

Maar nu de quote:

download

 Soms voelt het thuis zijn voor onze kinderen als leven in een gevangenis. Ondanks dat we gezegend zijn en houden van ons gezin, zullen er lange of korte dagen zijn waar we ons nooit van te voren op hadden kunnen voorbereiden.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.