Dienend creatief zijn.

Twinsane & Thriving

maar u zult de kracht van de Heilige Geest ontvangen, Die over u komen zal; en u zult Mijn getuigen zijn, zowel in Jeruzalem als in heel Judea en Samaria en tot aan het uiterste van de aarde. (Handelingen 1:8- HSV)

Voor kleine kinderen begint alles thuis. Het is de plek waar ze geboren worden, waar ze opgroeien, waar ze alles leren. Het is de plek waar ze geborgenheid voelen, liefde ervaren. En ook de plek waar ze leren dat iedereen fouten maakt en dat het belangrijk is om elkaar genade te geven en te vergeven. (Laten we thuis nu even vergelijken met Jeruzalem.)

En dan gaat zo’n kleintje naar school, leert er leuke vriendjes kennen en gaat bij die vriendjes thuis spelen. Voor je ’t weet komt de dag dat ze alleen op de bus naar school stappen of op woensdagmiddag naar het winkelcentrum trekken zonder jou.  

View original post 671 woorden meer

Advertenties

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.