Heb jij het moeilijk???

Heb jij het wel eens moeilijk? Ik denk dat ik het antwoord wel weet. Iedereen heeft het wel eens moeilijk. Wat doe je eraan. Je kan gaan piekeren, je kan het van je afschrijven, je kan gaan bidden of je kan gaan Bijbel lezen.

Gisteren liep ik tegen deze Bijbelteksten aan. Ik las ze op Mercy is new, deze mevrouw heeft heel mooie leesroosters en zij heeft mij toestemming gegeven deze voor jullie van het Engels naar het Nederlands te vertalen.

Bij deze dan dus ook 20 Bijbel verzen voor in moeilijke tijden.

20 Bijbelverzen voor in moelijke tijden..jpg

Je kunt deze zo uitprinten en de verzen op gaan zoeken in je Bijbel.

Veel zegen met deze mooie Bijbelteksten.

Een fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Advertentie

11 gedachtes over “Heb jij het moeilijk???

      1. Het boek is al heel wat jaren oud dus al vrij bekend. Ik heb wel eens stukjes aangehaald uit het boek in verschillende blogs. Dus ik denk niet dat ik er nog een speciaal bericht over ga schrijven maar … wie weet. Ik zal er eens over nadenken.

        Like

  1. Pingback: Gratis…… – Look Around The Corner

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.