Belofte maakt schuld……

Belofte maakt schuld, dat is wat ik van huis uit heb geleerd. Ik had beloofd dat ik in de vakantie aan het werk zou gaan met wat ik hoop dat jullie ook leuk zouden vinden.
Dat heb ik gedaan. Ik ben begonnen aan een studie boekje over Efeziërs die jullie gratis kunnen downloaden en uitprinten.

20161016_132113.jpg

Ook is er weer een nieuw Biddend Bijbel leesrooster gemaakt voor de maand November.
Er staat nog wat vertaal werk op stapel zodat jullie in het Nederlands mee kunnen doen met al dat moois wat in het Christelijke Engelse wereldje te krijgen is. Met dank aan Rosilind.

Verder hebben wij deze week een uitstapje gemaakt naar Almere. We zijn goed geslaagd bij de Primark in Almere. Lekker broodje gegeten. Wat voel ik mij rijk dat we dat kunnen doen. Helaas ging het regenen, maar goed dat mocht de pret niet drukken. Wat wel een domper was is dat Vodafone ons een onderzoek had beloofd naar een spook telefoon nummer wat ze ook geblocked zouden hebben. Beide is helaas niet gebeurd. Wel wisten ze te vertellen dat als we niet betalen de rekening met €7,70 omhoog zou gaan. Gelukkig zijn we daar weg. Ik raad niemand aan daar een abonnement te nemen. Schofterig hoe ze daar met hun klanten omgaan. Ik heb inmiddels Kassa, Rader en de consumentenbond een onderzoek in laten stellen, ik kan melden dat ik niet de enige ben die zo gevaren is met vodafone. Wordt vervolgd………………..
Helaas eindigde deze dag met een migraine aanval. Morgen hopelijk gezond weer op.

Woensdag was niet de dag zoals ik had gehoopt dat die zou worden. Ik heb het grootste gedeelte van de dag op bed gelegen ivm migraine. Slaap genoeg gehad alleen geen tijd gehad om ook maar iets voor de blog te schrijven zoals ik aan het begin van de week had gehoopt te kunnen doen. Hoe naar is dat dat jij een plan hebt, maar het gaat niet door.
Zoon lief heeft op de zorgboerderij met zijn voet in een schoffel getrapt. Gelukkig geen dokter bezoek nodig maar het doet wel zeer natuurlijk.

Gelukkig voel ik mij al een stuk beter vandaag. De dag begon met een boel vissen in het aquarium die dood lagen. Zo zielig, dus op naar het dorp medicijnen halen voor de gene die wel nog leven. Ook nog even langs de tweedehands boekenwinkel waar ik weer 2 mooie boeken heb gevonden, die bij ‘toeval’van bekende zijn geweest, hoe grappig is dat.
Vanmiddag heerlijk geknutseld aan een Bijbeljouranling challenge van: Bijbelpost zo leuk.
Verder ging het kacheltje aan, en genoten we van een pan verse groentesoep en broodjes hamburger.Vanavond nog aan mijn Beth Moore studie Jouw hart Gods huis gezeten, zo leuk zo’n studie, en zo leerzaam. Doe jij ook een bijbelstudie?  Morgen al weer de laatste dag van de vakantie. Hoewel mijn jongens maandag nog een studie dag hebben, wat ze helemaal niet erg vinden.

Ben heel benieuwd hoe jullie vakantie was, of wat jullie vakantie plannen zijn voor de aankomende week.

Goed weekend gewenst.

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.