Het Goede doel….

In de maand november wil graag goede acties promoten voor in de maand december.

Mocht je een goed doel hebben, waarvan je denkt daar moeten meer mensen van weten, of daar moet hulp komen dan hoor ik het graag.

download

foto: Google

Ik denk aan acties als Kerst kaarten actie voor gevangenen, of Sint actie voor kinderen die in gezinnen leven die minder hebben of iets in die geest. Weet je een doel laat het mij weten.
Reageer onder dit bericht of op een van de andere social media plaatsten waar ik te vinden ben.

Ik kijk uit naar jullie reacties.

 

7 gedachtes over “Het Goede doel….

 1. mydailynotebookblog

  Mooi initiatief……ik weet dat er een stichting is die voor kinderen die in gezinnen leven die bij de voedselbank lopen spullen zelf maken om ze rond de tijd van Sinterklaas en december te geven……ik zou niet alleen kaarten naar gevangenen willen doen maar het dichter bij huis zoeken…..door bijvoorbeeld kaarten te sturen naar verpleeghuizen voor alle eenzame mensen die daar zitten en dat zijn er ook heel wat. Zelf brei ik altijd via innocent voor de stichting ouderenbonden, die mutsjes gaan op de flesjes van innocent en dan gaat een gedeelte vd opbrengst naar de ouderen. Dat start ook nu

  Like

   1. margreetbg

    Hoi. Ik kon niet goed terugvinden wat je actie is. Ik wilde nog wel even doorgeven dat de doelgroep meiden tussen 18-28 zijn. Groetjes en zegen

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.