En hoe is het nu gegaan???

Zoals jullie hebben kunnen lezen was vrijdagavond een van de voorgangers bij ons om met mijn man te bidden.
Er is gebeden voor genezing, rust, energie en vertrouwen dat God doet wat goed is.

De voorganger heeft mijn man gezalfd met olie zoals dat te doen staat in Jakobus 5.
Wij geloven dat God nog steeds geneest, op Zijn tijd, Zijn manier, maar het is zeker niet iets dat alleen in de Bijbel voorkomt.

Mijn man is nog niet volledig genezen, maar hij heeft veel meer energie, de erge pijn in zijn ribben is weg, waardoor hij een pijnstiller minder heeft. Dat zijn dus 3 dingen die we kunnen af strepen van het lijstje. Wij kijken uit naar wat God nog meer gaat doen. Wij geloven dat God geneest op de tijd die Hij rijp acht voor mijn man.
Dank voor jullie gebeden. Dank voor jullie mee denken, mee lezen en zoeken in de Bijbel. Ik ben gezegend met een vriendin die vers staat in het geloof, dit is voor mij zo’n ongelooflijke zegen, voor de simpele reden dat zij alles nog nieuw ziet, zij wijst mij op dingen waar ik inmiddels overheen lees. ( terwijl ik dit schrijf schaam ik mij daarvoor).
God gebruikt een ieder van ons in Zijn koninkrijk, op Zijn manier.

En wat er ook gebeurd, vergeet nooit, JIJ BENT ZIJN GELIEFDE KIND. Wat je achter grond ook is.
Dit zagen mijn zoon en ik zojuist weer toen wij de film Home Run. zaten te kijken. Wat een prachtige film is dat. Een mooie film over het herstel programma Celebrate Recovery .

pizap-com14778428016111

Ik wens je een gezegende week.

Blijf dichtbij je Maker.

 

2 gedachtes over “En hoe is het nu gegaan???

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.