Een rustige Zondag

Vandaag genoten van een rustige Zondag. Eerst vanmorgen naar de kerk. Het wel bekende verhaal van de 10 bruidsmeisjes kwam aan bod. Blijf een mooi verhaal. Blijft zo belangrijk dat we klaar zijn voor dat onze Bruidegom ons komt halen. Wanneer??? Jij mag het zeggen. Er is er maar EEN die het weet, en dat is onze Vader in de Hemel.

Na de kerk een makkelijke lunch gegeten. Vanmiddag mijn Bijbelstudie van Beth Moore af gemaakt. Morgen komen wij dames weer bij elkaar. Toen kwam ik deze tekst tegen:

img_20161106_150215.jpg

Daarna sinds lange tijd weer eens het Bijbeljournaling op gepakt. Wat heerlijk om zo even lekker bezig te zijn.

Mijn favoriete tekst Exodus 14:14 gemaakt:

Exodus 14:14

en daarna nog Romeinen 12:12

Romeinen 12:12

Het is gewoon een feest om zo in Gods woord bezig te mogen zijn.

Nu is het tijd voor bed.

Ik wens jullie een goede nacht toe,

Blijf dichtbij je Maker.

3 gedachtes over “Een rustige Zondag

  1. mydailynotebookblog

    Wat heb je dat mooi gedaan, ik ben nog niet zover maar dat komt !!!!! Ik onderstreep wel in mijn Bijbel maar heb nu een klein Bijbeltje waar je niet echt een journal in kunt tekenen…..maar dat komt eraan 😊
    Mijn weekend was verre van rustig maar wel enorm genoten van vrijdag op zaterdag de middelste kleinzoon en toen ze zaterdag hem kwamen halen vroeg de oudste of hij ook alsjeblieft mocht logeren want hij kon helemaal niet bij geen een ome logeren ( zoooo lief als ze dat zeggen, hij zei het ook precies zo ) dus tot gisteren kwart over zes ‘ savonds had ik m’n kleinkinderen en zaterdag was Eline er ook gezellig.
    Vandaag een beddag…..tsja, ik weet t inmiddels en is niet anders 😘

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.