DIY

Het is DIY Dinsdag.

Afgelopen week heb ik het Bijbel Journaling op gepakt. Was een tijd geleden. Ik vind het moeilijk om te doen omdat ik niet echt weet wat nu mijn style is.

Maar ik denk dat ik het wel heb gevonden. Ik kwam leuk printables tegen op Pinterest. En ben aan het knippen gegaan en gaan plakken. Ook mijn cricut heb ik weer tevoorschijn gehaald en ben daar mee aan de gang gegaan. Ik vind Bijbel Journaling erg leuk maar tekenen zit er voor mij niet in. Ik ben meer van het scrapbooking werk ben ik achter.

Ieder zijn style. En ik houd voor ogen dat ik het voor mijzelf doe om tijd door te brengen met God. Ik maak het omdat het voor mij een manier is van onthouden van de teksten.

Mocht je ook een leuke Bijbel Journal hebben, deel je link dan hier onder, ik kom graag even op je blog langs.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

4 gedachtes over “DIY

 1. craftjunkiemirjam

  Dat is inderdaad het belangrijkste, dat we tijd met God doorbrengen. En daarin heeft iedereen zijn eigen stijl. Ik vind de bladzijden erg mooi geworden! Die schaapjes zijn zo schattig! Ik zag dat je mijn blog inmiddels had gevonden met mijn Bible journaling posts 😉
  Groetjes,
  Mirjam

  Like

 2. mydailynotebookblog

  Het gaat erom dat je het voor jezelf doet en voor de band met Hem, je doet het niet voor een ander. Ik hoop volgende week te kunnen gaan beginnen, heb de Schrijfbijbel, ideeën maar m’n hoofd wil niet mee. Moet eerst rust vinden bij mezelf en dan komt t goed en zal ik zeker m’n pagina’s laten zien. T wordt bij mij ook overtrekken, plakken of zo want al die mooie tekeningen die ik voorbij zie komen wauwww mooi maar dat kan ik niet 🙈 Vraagje wat is circut ?? Nog nooit van gehoord

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.