Stuur jij een kaartje????

Ik zit hier aan mijn eettafel. Heb een stapeltje kerst kaarten voor mij liggen, en vraag me af wat ik er op moet schrijven. Wat schrijf je nu aan een gedetineerde die levenslang vast zit en dit ook weet. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar??? Wat een dooddoener.

En toch weet ik dat mijn kaart aan hun een cadeautje is voor de kerst. Een licht puntje in deze moeilijke dagen voor hun.
Misschien denk je wel eigen schuld dikke bult dat ze daar zitten. En dat mag je denken, en ik begrijp het zelfs ook nog als je zo denkt.
Maar het eerste wat in mij op komt is WWJD?? ( What would Jesus Do?)
En ik weet wat Jezus zou doen. Die zou Zijn pen op pakken en de kaart vol schrijven met waarheid van redding, met Zijn woord. Hij heeft hen allang vergeven voor hun daden, dus wie ben ik om te denken”Eigen schuld dikke bult” Steek je hand uit naar iemand die anders is dan jij, die in een andere situatie zit dan jij. Stap uit je boot en ga aan het werk in Gods Koninkrijk, want als je niets doet wordt er ook niet gebouwd.
263664_10151160548628715_998892600_n

Ieder van ons heeft een taak in het leven gekregen van God, in Zijn koninkrijk. Mocht je jouw taak nog niet weten, dan moedig ik je aan bij alles wat je doet je af te vragen, WWJD.

Zorg dat je Zijn woord kent, en ga bewust om met je situatie en vraag je af Wat Jezus zou vinden van jouw reactie op die situatie.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

7 gedachtes over “Stuur jij een kaartje????

  1. mydailynotebookblog

    Iedereen is waardevol en voor God is niemand anders en iedereen gelijk…..ik vind t mooi dat je dit doet, financieel (nog) niet haalbaar maar zodra ik t kan ga ik t zeker ook doen….ik stuur wel zieke en oudere in de kerk een kaart

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.