En wat doe jij dan???

Ik had vanmorgen een gesprek met een van mijn zussen uit mijn Bijbelstudie groep. We spraken de avond door van gisteren waar we samen naar Prayer Course #2 hebben gekeken. Prachtige studie over gebed.
We hadden het over geloof en hoe ieder dit beleefd. We kwamen op het stukje uit Openbaringen over Het teken. Ik ben hier in dit stuk niet zo thuis maar zij dus wel. Wat mij trof is dat wij ieder op onze eigen manier ons klaar maken op de komst van Jezus. Dat wij ieder op onze eigen manier de Bijbel lezen.
Dat wij ieder onze eigen passie voor God hebben gekregen. Zij ziet andere dingen als ik en dat houd ons scherp. Waar zij zich verdiept in Openbaringen houd ik mij meer bezig met Efeziërs en Korintiërs.

ephesus-752395_1280

Er is hierin geen goed of fout. Wij zijn het lichaam van Christus. En waar de een een passie heeft voor vrouwen onderwijzen zoals bij bijvoorbeeld GoodMoriningGirls, heeft de ander een passie om moslim vrouwen te onderwijzen en een ander heeft een passie voor vrouwen in de prostitutie.
Het is heerlijk om deel te mogen zijn van Zijn lichaam. Ieder met ons eigen onderdeel van dat lichaam.
Waar het om gaat is dat we luisteren naar Gods stem in ons leven. Dat wij doen wat God van ons vraagt, en niet doen wat hij aan je buurvrouw vraagt.

Wat doe jij dan in het lichaam van Christus, waar heeft Hij jou voor geroepen? Waardeer de ander zoals die is mijn haar plekje in het geheel. Houd elkaar scherp onderwijs elkaar.

En blijf samen dichtbij je Maker.

Een gedachte over “En wat doe jij dan???

  1. Pingback: Dat meen je niet!!!!! – Look Around The Corner

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.