Dat meen je niet!!!!!

Soms heb je van die dagen dat je denkt, dat meen je niet!!!!

De afgelopen dagen zat het hier ff niet mee.  Mijn handen zijn opgezet, gelukkig geen ader ontsteking of iets van die aard zegt de dokter, het hoort gewoon bij de fibromyalgie. Dat meen je niet dacht ik, had het maar een ontstoken ader geweest dan had ik er vanaf gekomen. Om alles wat rust te geven moet ik 3 keer daags 400 mg ibru gebruiken dan moet het wel minder worden in een week. En oh ja ik moet mijn handen zo min mogelijk gebruiken. Dit is een grapje zeker zei ik tegen de dokter. Ze zegt ik weet het het klinkt raar maar dat is het enige dat helpt.
Ik had vandaag naar de dijk willen gaan fietsen en daar een flip through willen maken van het bible journaling boekje over Korintiërs. En wat denk je??? juist het regent hier.

17457981_725723080941594_6999203884497961117_n

Toen ik dus op stond dacht ik nee toch dat meen je niet.

Toen ik maar even wat ging rond hangen op facebook en ik de foto van mijn 2 jongste neefjes zeg: die zijn vandaag 13 geworden, dacht ik dat meen je niet wat gaat de tijd hard. 13 jaar geleden al weer, ik kan mij nog herinneren dat ik samen met mijn broer en schoonzus op pad ging, niet getrouwd, zonder kinderen en nu zijn zij 4 zonen rijker en ik een dochter en 2 zonen.

Het leven gaat snel voorbij, voor je het weet ben je 80 of zo. Als je dat mag halen. Weer kwam de vraag naar boven bij mij…….. Ben ik klaar voor als Jezus terug komt of als ik voor dat Hij terug komt dood ga. Ben ik klaar??? Staat God op #1 voor mij in mijn leven. Geloof ik dat ik gered ben door het bloed van Jezus, en dat Hij na 3 dagen is opgestaan uit de dood (pasen)? Neem ik de smalle weg of leef ik op het randje?

Wat doe jij? Denk je mijn tijd komt nog wel? Het kan zo maar over zijn, en dan???
Denk er eens over na terwijl je een kopje koffie drinkt, ga eens even op schoot zitten bij God en vraag Hem waar je nog aan moet werken.

Geniet van je weekend,

Blijf dichtbij je Maker.

 

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.