Operatie trap….

pizap-com14827446250221

Wij wonen nu ruim 4 jaar in ons huis. Menig ding hebben wij vervangen en opgeknapt, maar de trap nog niet. Die komt dus nu aan de beurt. De trap was nog mooi toen wij in het huis kwamen. Maar door de loop der jaren is de vloerbedekking versleten.

Ook je geloofsleven heeft zo nu en dan een opknap beurt nodig. Maar hoe doe je dat??? Ieder vernieuwd haar geloof op haar manier. De een gaat naar een weekend waar haar geloof opnieuw wordt opgeladen. De ander pakt haar Bijbel, draait gospel muziek en geniet van de aanwezigheid van God in haar ruimte.

Hoe doe jij dit? Hoe vernieuw jij je groei in  God iedere keer opnieuw????

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

2 gedachtes over “Operatie trap….

  1. Hoe vernieuw ik mijn geloof. Ik begin denk ik met een belijdenis naar God toe. Dat ik het in de soep heb laten lopen. Daarna vraag ik of Hij me wil vernieuwen. En dat doet Hij op Zijn eigen manier. Soms door dit en soms door dat. God werkt heel verrassend hè?!

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.