#Woordvrouw : Hanna

hannah-wotw

For English click HERE

Vandaag lezen wij Hanna. Vorig jaar schreef ik een blog over haar. Dit verhaal raakt mij steeds weer. Simpel weg omdat ik weet hoe het is om zwanger te willen worden maar dat gebeurd niet. Gelukkig heb ik mijn kind niet af hoeven staan. Hoewel door de autisme dat soms wel zo voelt.

Hanna de mooie vrouw die volgens de bijbel de eerste was die beschreven wordt als hard op biddend persoon.

Meer over Hanna lees je HIERBlijf dichtbij je Maker

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.