Je mag best boos zijn.

Je mag best boos zijn, maar zorg ervoor dat het je niet verteerd. Soms heb je van die dingen die zo onrechtvaardig zijn, dat het je boos maakt. Een roddel die absoluut kant nog wal slaat, maar die grote gevolgen kan hebben voor de gene waar de roddel over gaat. Je hoort geld te krijgen, maar omdat het bedrijf een een of ander excuus heeft krijg je het toch maar niet.

Zo je doet zo je ontmoet, dat is wat ik altijd probeer te onthouden. Ik zeg niet dat ik het er altijd bij laat zitten, maar ik probeer ook dat het mij niet op eet wanneer ik boos ben.

Wat zegt de Bijbel eigenlijk over boos zijn?

Zoek de volgende teksten eens op en oordeel zelf.

boos

Iemand zei ooit tegen mij; “boos zijn of haten, is het zelfde als jezelf vergiftigen”. De ander op wie je boos bent gaat gewoon door met leven en jij stopt op het moment dat je het vast houd. Laat het dus los en breng het bij je Maker.

Fijn weekend,

Blijf dichtbij je Maker.

Bewaren

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.