Mooie herinneringen.

Wanneer ik dit lied hoor:

Gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat ik vrijwilliger was in de PI Lelystad. De kerkdiensten waren altijd een feestje om bij te wonen. Dit nummer was een van de favorieten van de mannen daar. Hoe mooi is het om al die mannen dit lied tot hun Maker te horen zingen.

Het is prachtig te weten dat wat je ook doet, God is daar met Zijn armen wijd om jou op te vangen. Iedere keer opnieuw. Zijn genade is ook er ook voor jou. Mocht je nog niet weten hoe je die genade kunt ontvangen, Bid tot God dat je Hem wilt volgen, vraag Hem je te vergeven. Zoek mensen met wie je samen je leven met Hem kunt ontdekken. Wacht niet af tot het te laat is.

God wacht op JOU!!!

Fijne Zaterdag,

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.