#1 Bijbel per jaar.

1bijbelperjaar

Naar aanleiding van mijn vorige blog  ben ik op het idee gekomen om 1 Bijbel per jaar te gaan doen. Dit omdat ik voor mijzelf graag veel in Gods woord wil lezen.

Voor mij houd dit in dat ik per dag een tekst lees die kleur ik naar aanleiding van mijn kleurenkaart en zet er de datum bij. Omdat ik meer lees dan een tekst per dag zal er meer gekleurd worden.

Dit omdat ik het boek Vurig lees waar veel teksten in staan, die kleur ik dus ook en zet er klein bij vurig. Ook heb ik iedere maand hier een gratis werkboek en ook die teksten zullen verwerkt worden in mijn bijbel.

Mocht je het leuk vinden om mee te doen met dit ‘project’ # dan bij ieder bericht wat je plaatst naar aanleiding van 1 Bijbel per jaar de #1bijbelperjaar.

Zo kunnen we van elkaar zien wat wij doen.

Denk je wow 1 bijbel per jaar das wel heel veel geld, je kunt ook langer met je bijbel doen dan zet je er volgend jaar gewoon 2019 achter je gelezen tekst. Of koop een Bijbel in een kringloop. Neem een schriftje als je niet in je bijbel wilt schrijven. Maak tekeningen in je bijbel, maak je eigen kleurenkaart, schrijf gedichten. Doe wat bij je past. Maak van je Bijbel je dagboek op jou manier.

Ik ben heel benieuwd hoe onze bijbels eruit zien.

Ken je deze Quote:

ea91555490c678866aa44f6c7b624f1c--feminine-quotes-falling-apart-quotes

Doe mee met #1bijbelperjaar.

 

 

7 gedachtes over “#1 Bijbel per jaar.

  1. Pingback: Toch jammer…. – LookAroundTheCorner

  2. Pingback: Oud Dagboek…. – LookAroundTheCorner

  3. Pingback: Hoe gaat het nu??? – LookAroundTheCorner

  4. Pingback: Het is zo simpel. – LookAroundTheCorner

  5. Pingback: HIJ is week 6 – LookAroundTheCorner

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.