Wat heb jij vandaag gelezen????

Ik mocht vanmorgen bidden met 2 zussen voor zussen in landen waar je niet zomaar christen mag zijn. We praten wat heen en weer en kwamen tot de conclusie dat wij vooral voor moesten bidden voor jullie zussen daar die dit lezen. Voor de zussen in ons eigen land. Die overspoeld worden met afleidingen, die excuus na excuus vinden om maar niet Gods woord te hoeven openen. Die liever hun bijbel wekelijks afstoffen, dan hun bijbel vies maken met tranen, met pen strepen of wat dan maar ook.

Wij moest bidden voor jullie. Bidden voor het voorbeeld dat jullie mogen zijn voor je kinderen voor vrouwen om je heen. Wij mochten bidden voor meer Titus 2 vrouwen in Nederland. Wordt een mentor, zoek een mentor. Je hoeft het in het leven niet alleen te doen.

Ik zou je bijna willen smeken laat je niet wijs maken dat je geen tijd hebt om Gods woord te lezen. Laat je niet wijs maken dat de bijbel niet meer van deze tijd is. Laat je niet wijs maken dat de wapenuitrusting uit Efeziërs 6 niet meer nodig is. Laat je niet verblinden voor dat wat hier op aarde is. Strek je uit naar je Maker.

Als ik je vraag Wat heb jij gelezen vandaag wat is dan je antwoord? Je kunt niet geloven zonder Gods woord te lezen, dan ga je het namelijk niet overleven in deze wereld omdat je God niet kunt leren kennen. Je gaat het niet overleven als je niet in gebed gaat met Hem. Zoek je Maker op iedere dag opnieuw. Bestudeer Zijn woord. Maak het je eigen.

Zodat wanneer ik je morgen vraag wat heb je gelezen, je kunt zeggen Gods woord.

Ik hoop en bid echt dat jullie je Maker op #1 gaan zetten in je leven. Dat je gaat verlangen naar meer en meer van Hem, dat je gaat leven in vertrouwen in Hem dat je los kunt laten en werkelijk vrij kunt leven. Wees niet lauw, wees vurig voor je maker.

Weet dat wij voor je bidden.

Blijf dichtbij je Maker.

dankzegging4

 

3 gedachtes over “Wat heb jij vandaag gelezen????

 1. Psalm 103 met daarover een eigenlijk geweldige Bijbelstudie over alleen het woord: al

  Looft al (!) wat in mij is, Zijn naam?
  God die al (!) mijn ongerechtigheid vergeeft…

  Niet een beetje, enkele, maar al mijn ongerechtigheden. Hij schuift ze niet even opzij maar gooit ze in de zee van vergetelheid….

  Hij doet recht aan alle (!) onderdrukten. Hij slaat geen enkele onderdrukte over. Want al(le) of alles, heeft geen begin of einde. Het is een verwijzing naar Jezus. Van het begin tot het einde, maar ook alles daar tussen in is in Zijn hand en bekend bij Hem.

  Het gaf mij stof om verder te gaan in mijn groei proces!

  Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.