Tekst voor deze week

Vrouwen wees uw man onderdanig. Wow en daar stuiteren veel vrouwen op en neer. Onderdanig??? Ja doei dat doe ik echt niet.
Toch apart, we willen een vrouw naar Gods hart zijn, maar als het aankomt op gehoorzaamheid, dienen of onderdanig zijn aan onze man dan haken we af.
Laten we eens kijken wat de man moet doen, want dit Bijbel gedeelte bestaat niet alleen uit het stukje dat de vrouw onderdanig moet zijn aan haar man.

Doe Gods wil en je zult rijkelijk gezegend worden.
Lees Spreuken 31 en zie hoe sterk de vrouw is in Gods ogen. Helemaal niet een, een of ander ondergeschoven wezen. Nee zeker niet juist.

Fijne Zondag en blijf dichtbij je Maker.

3 gedachtes over “Tekst voor deze week

  1. Anne Stekhoven voor mij komt het neer op vertrouwen. Ik weet dat mij man niets zal doen wat ik echt niet wil. Communicatie is een must. Ik vind het heerlijk dat ik kan leunen op mijn man. Ik vind het fijn hem te ‘ dienen ‘ . Het geven en nemen. Verder is het gebed en de beauty te zien van hoe God ons vrouwen heeft bedoeld een heel belangrijke rol de hulp van de man. Waar door hij kan werken en thuis komen om het gezin te voorzien in alles wat wij nodig hebben. Daarom is deze tekst in context lezen zo belangrijk.

   Like

   1. Dankjewel voor je antwoord. Zo zie ik het ook. Ik ben blij dat ik van God een nieuwe kans heb gekregen om vrouw te zijn naast een partner. Ik merk dat mijn lief het erg waardeert dat ik hem steun door dagelijks gebed en belangstelling.

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.