Wat een luxe…

Hoewel chronisch ziek zijn niet een feest is… kun je het ook positief draaien. Ik voel mij bevoorrecht dat ik thuis mag zijn voor mijn kinderen. Dat ik kan zorgen voor een goede maaltijd op de borden. Een schoon huis, zonder te veel stress.

20180414_095155-1662661075.jpg

Vanmorgen gooide ik 2 desem broden in de oven om te bakken en bedacht mij hoe luxe het eigenlijk is dat ik dat kan doen. Het is fijn om eten zonder meuk te kunnen maken voor mijn gezin. Straks start het tuin seizoen weer en dankzij mijn man hebben we dan ook weer verse groente. Wat een luxe.

Hoe zijn jouw dagen ingedeeld ???? Heb je echt tijd om je gezin te kunnen geven zoals je het graag zou willen of moet je om wat voor reden dan ook compromissen sluiten???

Ik wens je een mooie zonnige dag toe.

Blijf dichtbij je Maker.

Een gedachte over “Wat een luxe…

  1. Wat een heerlijke, zonnige dag hè? Ik struggle nog al eens met mijn dagen. Vandaag een dag met veel pijn. Terwijl ik toch doorging. Het is verwarrend soms. Maar wat zijn we rijk! We hebben een God die ons helpt, die ons nooit los laat. telkens weer opzoekt.

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.