Soms weet ik het niet meer….

Naar aanleiding van klachten die ik heb werd ik door verwezen naar de praktijk ondersteuner van de huisartsen praktijk. Na een fijn gesprekje kwam er toch wel uit dat ik niet zo heel ver van een burn-out zit. Oh oke dat was wel ff schrikken. En hoe nu verder???

Ik moet leren weer gewoon te eten. Dus niet bij alles tellen hoeveel calorieën er in zitten of hoeveel Koolhydraten. Ik moet gewoon leren eten en vooral te genieten van mijn eten. Nou das een hele ommezwaai na jaren van lijnen en diëten volgen. Ik moet gaan wandelen zonder na te denken hoeveel Calorieën ik nu verbrand en hoeveel stappen in zet per wandeling of per dag.

Ik moet leren genieten van alles om mij heen. Bewust worden van wat mooi is en waar ik lol aan beleef.

Dit klinkt wellicht makkelijk, maar voor mij is dit net zo moeilijk als voor iemand anders de hoogste berg beklimmen. Los laten van wat je jaren is ingeprent is niet makkelijk.

deadline-stopwatch-2636259_1920

En nog steeds moet ik stoppen met denken dat ik MOET.

Wat moet jij los laten zodat je echt kunt genieten van het leven?

Wordt vervolgd.

Blijf dichtbij je Maker.

4 gedachtes over “Soms weet ik het niet meer….

  1. diniebrandenburg

    Dat klinkt niet leuk En nu jezelf in therapie gooien door iedere dag anders te denken dan je al die jaren hrb gedaan.oeii dat is moeilijk maar gaat je zeker lukken  sterkteGr pa en ma

    Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

    Like

  2. Heel lastig en toch de moeite waard! Want als je echt een burn-out krijgt ben je veel verder van huis. Ik spreek uit ervaring. Nu al 2x burn-out gehad. Mijn hoofd wil altijd veel meer dan mijn lichaam kan. En ja dan krijg je problemen. Ontspannen en ergens van genieten of gewoon eens even niets doen is ook heel belangrijk in het dagelijks leven. Sterkte in alles! Je kunt het met Gods Hulp!

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.