Moederdag….een feestje of toch niet

mother-1314927_1920

Moederdag een feest voor de een, een verdriet voor de ander. Moeder zijn is een mooie maar soms moeilijke taak. Jij bent verantwoordelijk voor de nieuwe generatie van je land. Een taak die je echt niet al te licht moet opvatten.
Voor de vrouwen om je heen die zelf geen (nog geen) moeder zijn is deze taak net zo belangrijk. Hoewel jij misschien niet zelf een kindje in je armen houd, ben jij wel van belang voor de moeders om je heen, voor de kinderen om je heen. Wis jezelf niet uit omdat jou baarmoeder gesloten is om wat voor reden dan ook.
Ik weet nog goed dat toen ik zelf graag een kindje wilde iedereen om mij heen zwanger werd behalve ik. Ik voelde mij waardeloos, MAAR DAT IS EEN LEUGEN. JIJ bent van waarde !!!!

Dus ondanks dat Moederdag niet voor iedereen een feestje is omdat iemand wellicht geen kindje van haar zelf heeft. Is het toch Moederdag voor iedereen…….. want ergens heb jij ook een moeder en die haar dag gaat ook gewoon door.

Wees dankbaar waar je geplant bent, leef waar je geplant bent, maar boven al geniet waar je geplant bent. En hoewel het misschien lijkt dat nu jij geen kindje hebt je niet kunt genieten van waar je geplant bent… zo zijn er ook vrouwen die dat ook niet kunnen met een kindje.

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.