Herkenning???

wpid-fb_img_1442158087473

De vrouw in het volgende filmpje spreekt over hoe het is om dikker te zijn in een maatschappij waar dun alleen goed lijkt te zijn. Hoe een opmerking je voor de rest van je leven kan beschadigen, het lijkt dat als jij die in het plaatje past zomaar mag zeggen wat je wilt ongeacht de gevolgen.

Je stinkt, je bent dik, je bent lelijk, een schop tegen je schenen, je van je fiets af trekken en je onderbroek uit moeten doen voor een jongen die denkt dat hij alles mag zeggen. Varkens geluiden horen, mensen die je aan kijken of ze willen zeggen hoe durf jij hier te lopen met zo’n lijf. Dat is de werkelijkheid in deze wereld, de werkelijkheid van mijn leven.

Als mensen dan opeens komen wat ben je mooi dan kun je dat niet geloven. Als je eindelijk een paar kilo bent afgevallen en mensen zien het, krijg je te horen nou je ziet er goed uit hoor, mooi ben je zo. Het enige wat ik dan kan bedenken is houd lekker je mond wil je.

Ben je alleen goed genoeg als je niet meer dan maat 40 hebt?? Nou vooruit 42 mag ook nog wel. 

Wat zeg jij tegen iemand met een maatje meer? Wat denk jij als jij een vrouw van 120 kilo ziet? Denk je gelijk dat ze vies is, ongezond, zou jij haar willen helpen afvallen?

Wie ben jij om te oordelen?? Wat zegt de Bijbel hierover? Lees het hier  dit is nog maar een tekst er zijn er meer.

Ieder mens is meer dan alleen een buitenkant. Look Around The Corner ( kijk verder dan je neus lang is) en je zult versteld staan wat een mooi mens je kunt ontmoeten.

Maar oke nu de video, ik hoop dat je het helemaal afkijkt.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

 

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.