In de stilte

Gisteren ochtend was ik vroeger op dan mij lief was. Na een wandeling met de honden zat ik in mijn voortuin. Het was zo stil buiten dat ik bijna dacht dat ik doof was geworden. De stilte greep mij enorm aan. Omdat ik nog aan het na genieten was van de wandeling met mijn honden, de stilte en de schoonheid om mij heen en een kop koffie, vielen de tranen over mijn wangen naar beneden zonder dat ik daar echt erg in had. Opeens leek het alsof mijn ogen werden geopend voor alles om mij heen alsof de oogkleppen eraf vielen.

In de stilte genoot ik van alles om mij heen.

Waar wordt jij emotioneel van?

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker. eyes-795647_1920

4 gedachtes over “In de stilte

  1. Echt mooi Eve. Een heel ooi iets als het even stil wordt van binnen en je mag genieten. En dicht bij je emoties komen. Ik heb dat wel eens als ik in mijn tuinstoel zit ( en als er niemand thuis is ). Als ik dan omhoog kijk naar de lucht, en een stukje van onze eik zie en de zwaluwen hoog boven mijn hoofd.

    Geliked door 1 persoon

  2. Emotioneel.. soms van het zien van de bloemen op mijn balkon, hoe krachtig en veelzijdig en origineel dit is in creatie. De vormen, de kleuren, de geuren ervan.. Het doet me verdriet dat niet-gelovigen zoiets kunnen wegzetten als ‘ja mooi inderdaad’, zonder te snappen dat dit rechtstreeks uit de hand van de Maker komt.

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.