Klein geluk

Sommige mensen leven voor het grote, grote auto, groot huis, veel geld en de beste baan die je je kunt bedenken.

Ik ben meer van de kleine dingen die eigenlijk toch heel groot zijn.

Ik wordt blij als ik zie dat mijn 3 kinderen samen op pad gaan om ergens te lunchen. Wanneer de garnalen van mijn man jonkies hebben. Wanneer onze Golden Retriever speelt met zijn vriend en hij echt zo vies is maar zo blij lijkt. Ik wordt blij als ik de postbode zie komen met een brief van een van mijn pen pals. Of wanneer ik een kaart je krijg van iemand gewoon zomaar omdat het kan. Een telefoontje van een van mijn pen pals uit USA. Of wanneer net wanneer het nodig is ik een app ontvangen van een van mijn zussen van de Bijbelstudie groep.

Het zijn de kleine dingen die het doen.

Wees dankbaar en je leven wordt rijk door kleine gelukjes.

Blijf dichtbij je Maker.

Advertentie

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.