Mindfull wandelen

Vanmorgen las ik op facebook over mindfull wandelen, geen idee wat dat inhoud, maar het zetten mij wel aan om te gaan wandelen.

Toen ik zo buiten liep en genoot van de het uitzicht,

kwamen er allerlei ideeën op in mijn hoofd voor een blog.

Een jongen fiets aan mij voorbij en zoals dat gaat hier in het dorp groet je elkaar even. De jongen leek wat verbaasd maar zijn glimlach zei genoeg. Meerdere mensen fietste en wandelde aan mij voorbij en de groet en een glimlach gaf mij het gevoel van. Hey ik zie jou, beide kanten op.

Ik vroeg mij af wat het doet met iemand die je gewoon even groet en het gevoel geeft van Hey ik zie jou.

Iedereen wilt gezien worden, toch??

Zie jij de ander? Of leef je alleen voor jezelf?

Groet jij en vraag je iemand hoe het gaat en loop je gelijk door of luister je naar de ander? Met luisteren bedoel ik niet dat je alleen naar de woorden luistert maar dat je ook tussen de regels door alert bent op wat de ander communiceert.

Het leven gaat snel voorbij, voor je het weet vlieg je van het ene in het andere jaar. Maar is dat leven?

Ik weet nog steeds niet wat mindfull wandelen is, maar als het is dat je op ideeën komt voor een blog dat is het mij gelukt 🙂

Ik wens je een fijne dag toe, met een glimlach voor de ander.

Blijf dichtbij je Maker.

7 gedachtes over “Mindfull wandelen

  1. Ik ken de term ‘mindfull wandelen’ ook niet. Maar wandelen is wel ontspanning. Even geen mobiel, al moet ik bekennen dat ik hem toch vaak in mijn zak steek. Iets wat (meestal) niet nodig is. Maar ik kan me beheersen en kijk er niet op als ik buiten loop met de hond. Ik probeer bewust op de omgeving te letten, de sneeuw afgelopen week bijvoorbeeld. En ik zeg mensen gedag, dan heb ik soms een leuk gesprek met mensen die ik anders nooit zou spreken.

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.